[TRAVELupdate]
Welcome to TRAVELupdate > Archive - articles > Rejsehitlisten

Rejsehitlisten

(B.T. 13. maj 2006)

En Top 10 over de bedste feriesteder, som har indgået i film, og en liste over byer med flere kvinder end mænd. Følg ugens rejselink og få utraditionelle bud på dit næste ferie-rejsemål

Af KENNETH K. HANSEN

Egentlig er Askmen.com meget mere end en rejsehjemmeside. Det er en portal for mænd - som navnet kraftigt antyder - men kvinder kan med stor fornøjelse kigge med. Siden er nemlig fuld af gode, skæve idéer til, hvor den næste ferie kan gå hen.
Klik dig ind under »Top 10 Lists - Travel«, hvor alt er arrangeret på hitliste maner. Det gælder alt fra »Top 10 over bedste par-destinationer« over »Top 10 over hoteller, hvor du kan spotte kendisser« til »Top 10 over steder, som har indgået i film«.
Således kan du altså både finde ganske praktiske lister herinde, men også nogle deciderede fjollede. Fælles for dem alle er dog, at de bliver fulgt op af en grunding gennemgang med en argumentation for deres placering på listen.

Byer med flere mænd en kvinder
Når nu AskMen er lavet til mænd, så fylder kvinder naturligvis en hel del. For eksempel er her en Top 10 over byer med flere kvinder end mænd!
Ifølge hjemmesiden kan den slags statistisk information være ganske nyttig, hvis du er typen, der sætter pris at blive vist rundt af lokale kvinder. I så fald skal din rejse gå til Kiev i Ukraine, St. Croix på de Vestindiske øer og Mahe på Maldiverne. Det er henholdsvis nummer et, to og tre på listen og udover at disse byer rummer 53-54 procent kvinder, så er de også alle sammen meget smukke destinationer, understreger siden.

Bliv både klogere og underholdt
Det er netop det, som er så fint ved disse lister, at de tager udgangspunkt i gode rejsemål.
Når de laver op 10 over feriesteder, der har indgået i film, så dukker her ikke små hemmelige locations op på listen, nej, det er alle sammen steder som er en ferie værd!
Fornylig viste dansk TV filmen »The Beach« med Leonardo DiCaprio. En rædsom film, men den er optaget på de smukke Phi Phi-øer i Thailand og er naturligvis med på »Top 10 over steder som har indgået i film«. Filmen er skod, stranden er fantastisk - og det gennemsnit rækker til en syvendeplads på listen. Førstepladsen indtages i øvrigt af den tunesiske ørken, hvor »Star Wars« og »Episode 1« blev filmet.
Således bliver du en smule klogere og uendelig godt underholdt af AskMen's uendelige række af lister over gode, sjove og finurlige steder at tage hen.

B.T. Rejser anbefaler:www.askmen.com/fashion/travel_top_ten/index.html