[TRAVELupdate]
Welcome to TRAVELupdate > Archive - articles > Drop salgsgassen

Drop salgsgassen

(B.T. 4. august 2006)

Det fede ved at klikke sig ind på turistbureauernes hjemmesider er, at man er dejlig fri for salgsfiduserne

Af Kenneth Karskov

Internettet er fuld af nyttig viden om alle de dejlige steder i verden, du godt kunne tænke dig at besøge. At skabe sig et overblik over al denne information er til gengæld noget af de sværeste overhovedet.

For på langt de fleste sider på nettet har en bagtanke: De vil gerne sælge dig noget!

Et lidt luset sted bliver præsenteret som paradis, fordi rejsebureauet, tur-operatøren eller hotellet har en vare, de gerne vil have solgt.

Det kan være både irriterende og frustrerende, og det er her de officielle turistbureauer kommer ind i billedet.

Selvfølgelig skal de også præsentere en given destination så godt som muligt, men de er ligeglade med hvilket flyselskab, du kommer ind med, på hvilket hotel du bor, og hvem der tager dig på sightseeing.

Med »Tourism Offices Worldwide Directory« kan du kvitte al salgsgassen. Ugens rejselink har samlet webadresser til turistbureauer i hele verden, så du hurtigt og nemt kan klikke dig videre på din tur rundt i verden.

Lokale partnere

De officielle turistbureauers hjemmesider varierer i kvalitet, men de bedste indeholder mere information end nogen guidebog.

Her er ikke bare forslag til, hvordan du bedst sammensætter ferien, hvordan du kommer rundt og hvornår du skal tage afsted.

Fordi de officielle turistbureauerne arbejder sammen med en masse lokale partnere, så har de ofte den mest præcise og opdaterede information samlet. Så her kan du finde den seneste liste med neutral information om overnatningsmuligheder i alle prisklasser, om kommende mærkedage, om ændringer i fartplaner og så videre.

Derfor er de officielle turistbureauers hjemmesider et godt sted at kigge forbi inden du kører i lufthavnen. Du finder dem nemmest på »Tourism Offices Worldwide Directory«, som er et godt sted at starte din næste ferie!

BT Rejser anbefaler: www.towd.com